NEN kiest voor Organic Response van Feilo Sylvania!

NEN logo

NEN heeft voor de renovatie van hun kantoorpand te Delft gekozen voor een verlichtingsinstallatie met led-armaturen van Feilo Sylvania, uitgerust met Organic Response.

De heer Edwin van der Zijden van Koninklijke NEN heeft op 13 juli 2016, op het Feilo Sylvania hoofdkantoor in Londen, samen met de heer Patrick Stevens van Relighting en Marco Brugman van Feilo Sylvania de officiële overeenkomst ondertekend.

De aanbesteding van het project werd gewonnen door een samenwerking tussen het platform Mijn Onderneming Duurzaam en haar partner Relighting.

Relighting contact

Aan de hand van de Organic Response oplossing, na een gezamenlijke presentatie en ondersteund door een uitgekiend lichtplan van Feilo Sylvania heeft de NEN deze keuze gemaakt.

 

NEN kiest voor organic response Londen
Van links naar rechts: de heer Marco Brugman/Feilo Sylvania, de heer Edwin van der Zijden/Koninklijke NEN en de heer Patrick Stevens /Relighting – Mijn Onderneming Duurzaam

 

De overeenkomst betreft zo’n 1.000 Rana LED armaturen van Sylvania, uitgerust met Organic Response.  NEN kiest resoluut voor een totaaloplossing, inclusief het innovatieve Feilo Sylvania Smart Lighting Portal: een gebruiksvriendelijk webplatform dat de voordelen van het lichtregelsysteem uitbreidt en verbindt met het slimme gebouw. De portal biedt een krachtige nieuwe tool voor gebouweigenaren, dankzij de PIR-sensor die is ingebouwd in elk Organic Response –armatuur, waardoor ze via heatmapping toegang krijgen tot informatie over wie aanwezig is, de bezettingsgraad, etc. Hiermee kunnen de minder gebruikte gebieden in het gebouw geïdentificeerd worden, waardoor kosten voor schoonmaak en beveiliging geoptimaliseerd kunnen worden. De portal stelt de facilitymanager ook in staat om het energieverbruik van elke armatuur in het pand te analyseren en beschadigde armaturen tijdig op te sporen.

NEN streeft met deze installatie naar een energieneutraal kantoorpand, en realiseert met de Organic Response oplossing een maximale energiebesparing en een optimaal gebouwmanagement.
 

Neem contact op met onze partner Relighting voor meer informatie over de Organic Response verlichtingsoplossingen.

 

NEN 100 jaar

Relighting contact