Binnen ons platform hebben wij een aantal programma’s beschikbaar voor diegene die zich bezig wil houden met verduurzaming of in de duurzaamheidssector actief wil zijn.

Al deze programma’s realiseren direct of indirect CO2, energie en kostenbesparingen. Door samen te werken versnellen we het realiseren van deze besparingen.

 

SCANS / DIENSTEN

Wil jij binnen je eigen onderneming diverse besparingen realiseren en/of moeten alle energieverbruiken i.v.m. overheidseisen in kaart gebracht worden? Dan kan je dit snel en gemakkelijk met één of meer van onze SCANS of DIENSTEN in beeld brengen. Onze Scans werken als bouwstenen om het ultieme energie neutrale doel te bereiken.
Kijk hier voor een overzicht van onze Scans

PARTNER PROGRAM

Levert of produceert jouw onderneming een product of dienst die aan de verduurzaming bijdraagt? Ben je op zoek naar kanalen waar je deze producten kunt aanbieden? Wil je in contact komen met de juiste doelgroep? Maak dan een account aan op onze Wie Helpt Mij pagina en krijg een eigen bedrijfsvermelding. Wij verwijzen onze opdrachtgevers door naar deze pagina om een keuze te maken uit het juiste product of dienst bij een aanbieder bij hen in de buurt of wij gaan samenwerken door jullie technische kennis in te zetten voor het uitvoeren van onze scans.
Neem contact met ons op voor meer info over ons Partnerprogramma

of

Registreer Direct voor de Wie Helpt Mij pagina

REFERRAL PROGRAM

Heb jij een groot netwerk en wil je jouw relaties ook veel kosten laten besparen? Wil je ook bijdragen aan een beter milieu en kun je online veel mensen bereiken?
Dan is ons Referral programma misschien iets voor jou! Verwijs klanten naar ons door en ontvang beloningen. Op deze manier help je anderen hun doelstellingen te realiseren. Draag je bij aan een beter milieu en je verdient er ook nog mee. Een echte Win-Win.
Kijk hier voor meer info over ons Referral Program

ADVISEURS PROGRAM

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je actief zijn in een branche die veel voor het milieu en onze leefomgeving betekent? Wil je hiermee ook goede inkomsten realiseren? Dan kun jij adviseur van een Mijn Onderneming Duurzaam vestiging worden! Met ons Adviseurs Programma kun jij je dagelijks inzetten om samen met ondernemingen hun duurzaamheidsdoelstellingen te realiseren.
Neem contact met ons op voor meer info over ons Adviseurs Program

FRANCHISE PROGRAM

Wij zijn op zoek naar gedreven ondernemers die een eigen Mijn Onderneming Duurzaam vestiging willen starten en samen met een team van adviseurs ondernemingen gaat verduurzamen. Zou je meer willen weten over onze Franchise Formule?
Kijk hier voor meer info over onze unieke formule