NEN kiest ook voor Nieuwestroom

NEN kiest ook voor Nieuwestroom

NEN heeft eerder dit jaar gekozen voor de verlichtingsinstallatie van Feilo Sylvania. Deze installatie is uitgerust met de modernste technieken, waaronder organic response. De NEN is vervolgens op zoek gegaan naar een energieleverancier die het meeste uit deze investering zou kunnen halen. Op 7 november 2016 is daarbij de keus gevallen op NieuweStroom- Slim met Energie B.V.

“Wij hebben via het platform “Mijn Onderneming Duurzaam” voor NieuweStroom gekozen, omdat wij zo de impact van eerdere besparingsinvesteringen – overeenkomsten met Feilo Sylvania en Relighting – inzichtelijk krijgen. Door per uur te worden afgerekend en daarbij inzicht te krijgen in de verbruiken, hopen we meer grip te krijgen op de totale kosten. Doordat je dit concept ook nog eens kan afnemen zonder vaste looptijd en bijkomende risico’s, was de keuze zeer snel gemaakt”” Aldus Edwin van der Zijden – NEN

NieuweStroom koppelt de handelsbeursprijzen voor elektriciteit en gas 1-op-1 aan het verbruik en rekent het dit maandelijks af. De handelsbeursprijzen (APX) zijn gemiddeld blijvend goedkoper dan de lange termijn prijzen (ENDEX), wat resulteert in een lagere energierekening voor de klant. Daarbij verschaft het inzicht in het verbruik en de bijbehorende kosten waardevolle managementinformatie voor het energiebeleid. De data van kosten en verbruik kan ingezet worden om de effectiviteit van het (besparings)beleid te meten en voorspellen. NieuweStroom heeft geen vaste contracten of opzegboetes.