Mobiliteitscan

Eén dashboard voor alle informatie. Alle reizen overzichtelijk in één oogopslag, met alle kosten, het totaal aantal kilometers en natuurlijk de verdeling van ritten per mobiliteit.

MOD Mobiliteitsscan

Mijn Onderneming Duurzaam brengt d.m.v. de Livemobility App uw mobiliteit in kaart. De app herkent automatisch de mobiliteitskeuze en verdeelt ze onder in fietsen, openbaar vervoer en auto. Alles om grip te krijgen op de dagelijkse mobiliteitskeuzes!

Duurzame mobiliteit begint met persoonlijk inzicht

Mijn Onderneming Duurzaam zal voor u in samenwerking met Livemobility een testomgeving inrichten. Deze testomgeving kunt u voor een periode van 1 maand gratis gebruiken.

Na de meetperiode van 1 maand komt een adviseur bij u langs om de rapportage te bespreken.
Livemobility

 

Met deze rapportage krijgt u het volgende inzichtelijk:

  • Gereden kilometers per gebruiker
  • Gereden kilometers per vervoersmiddel
  • Inzicht in reistijden
  • Totaal CO2 uitstoot van uw mobiliteit
  • Hoe kunt u uw mobiliteit beter indelen

 

Voordelen van de mobiliteitsapp:How_does_livemobility_work

Communicatietool
Met het gebruik van Livemobility geef je aan dat je het belangrijk vindt om direct accurate data te krijgen. Je wilt gemakkelijk en snel met collega’s overleggen over je reizen, bijvoorbeeld om te gaan carpoolen. Zorg voor laagdrempelige communicatie met privé- of groepsberichten. Verstuur eenvoudige berichten naar collega’s of managers over mobiliteit.

Ga met de Timeline terug in de tijd
Hier vind je alle reizen. Iedere reis laat informatie zien over vertrek- en aankomstpunt, kilometers, CO2-uitstoot, de duur, het soort mobiliteit en de status van de reis. Netjes gesorteerd op datum. Mocht een reis verkeerd zijn opgenomen in het overzicht, ga dan naar de browser applicatie en pas het aan. Je kunt de reis direct verwijderen door op het X-icoon te drukken. Zo blijf je zelf in controle!

Altijd je persoonlijke reiskostenhulp op zak!MOD mobiliteitsscan iphone
Het belangrijkste onderdeel van Livemobility is je smartphone. Houd je telefoon in je zak of in je tas en ervaar het gemak van automatische reiskostenregistratie!

Medewerkers kunnen gereden km declareren
Je wilt je niet druk maken om reiskostendeclaraties, het zijn randzaken waar je zo min mogelijk tijd aan wilt besteden. Livemobility zorgt voor de verzameling zodat je nooit meer die ene rit vergeet te declareren. Alle ritten staan op één plek, voeg eenvoudig een label toe zodat je manager weet welke reis vergoedt moet worden. Maak onderscheid tussen zakelijke en privéritten, zo houd je voor jezelf het overzicht van alle kosten maar krijgt je manager geen inzicht in je privéritten. Livemobility zal een voorstel doen of een rit privé, woon-werk of zakelijk verkeer betreft. Je hoeft ze dus enkel te controleren. Zo ben je af van de moeite van zakelijke reiskostendeclaraties!

Rittenlijst voor de fiscale bijtelling te downloadenLivemobility_mobiliteitscan mijnonderneming duurzaam
Wanneer je veel reist, zakelijk of privé, kan het zijn dat je erg veel ritten in het overzicht krijgt. De Livemobility mobiele app zorgt voor totalen per maand maar in de browser applicatie kun je eenvoudig zoeken naar die ene rit op basis van het Ritnummer. Bekijk, pas aan en exporteer al je ritten. Label je ritten en verzend alle woon-werk en zakelijke ritten naar je manager!

 

Livemobility