Techcomlight

LED verlichting

Over Techcomlight

Sinds de oprichting in 1992 is Techcomlight B.V. uitgegroeid tot een succesvolle handelsonderneming met het hoofdkantoor centraal gelegen langs de A12 in Ede. Het bedrijf richt zich op het importeren, fabriceren, ontwikkelen en distribueren van (dag)lichtproducten in de Benelux, waaronder het Solatube® daglichtsysteem.

Daglichtadvies

De juiste hoeveelheid daglicht in een ruimte zorgt voor een comfortabele en gezonde leefomgeving. Om dit te realiseren geven de daglichtprofessionals van Techcomlight advies op locatie. Daarnaast kunnen zij complete lichtplannen opstellen en uitwerken om aan te geven hoeveel licht er in een ruimte zal komen en wat de veranderingen zijn bij het gebruik van verschillende daglichtsystemen. Een daglichtadvies kan eventueel worden uitgebreid met een heldere profit on investment berekening.

Maatwerk

Als daglichtprofessional biedt Techcomlight voor elke situatie de beste oplossing. Om dit te realiseren beschikken wij over verschillende maatwerkproducten. Niet alleen voor de meest unieke daken heeft Techcomlight (dag)lichtoplossingen; met de kelderdoorvoer is het zelfs mogelijk om onder de grond aangenaam daglicht te krijgen. Van de ondergrondse ruimte wordt op deze manier eenvoudig een leef- of werkruimte gemaakt.

Innoveren

Techcomlight is al jaren innovatief bezig op het gebied van verlichting om continue hoge kwaliteitsproducten en diensten te kunnen leveren. Dit staat uitgebreid beschreven bij productontwikkeling.

Visie

Techcomlight wil de daglichtprofessional zijn in duurzame (dag)lichtoplossingen.

Missie

Techcomlight past kwalitatief hoogwaardige systemen en professionele diensten toe om (dag)lichtoplossingen te bieden. Onze passie is om voor mens en dier een goede leef- en werkomgeving te creëren. Om dit waar te maken werkt Techcomlight op basis van vijf pijlers: Kwaliteit, Professionaliteit, Groei, Duurzaamheid en Creativiteit.

{{ reviewsOverall }} / 10 Users (0 votes)
Prijs0
Betrouwbaarheid0
Klantvriendelijkheid0
Kwaliteit0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Techcomlight
Boylestraat 46
6718 XM Ede
Nederland
Tel: +31 (0) 318 693 820
KVK: 09073353

Info@techcomlight.nl

BEOORDELING

Dit bedrijf is beoordeeld door klanten

Score op:
Prijs 10
Kwaliteit 10
Betrouwbaarheid 10
Klantvriendelijkheid 10