Schone Energie B.V.

Zonnepanelen

Over Schone Energie

Schone Energie B.V. is onderdeel van Adore Montage Zonnepanelen. Adore Montage wordt ingezet door vele woningcorporaties voor het plaatsen van zonnepanelen. Met een complete dienstverlening aan Zonne-Energie pakketten en een landelijk dekkend montageteam in huis is Schone Energie B.V. in Nederland een unieke en professionele speler in de Zonne-Energie branche. Schone Energie B.V. levert zonnepanelen aan bedrijven en particulieren die graag voorop willen lopen met het verduurzamen van Nederland. Bij Schone Energie B.V. kunnen klanten terecht voor snel, duidelijk en helder advies.

Onze visie

Schone Energie BV heeft als missie om de drempel naar duurzame energiebronnen te verlagen daarvoor gebruiken wij zonnepanelen en laadpalen voor de mobiliteit. Met het gebruik van de zon als energiebron wilt Schone Energie B.V. stappen zetten naar een meer duurzame samenleving. Schone Energie B.V. is onderdeel van Adore Montage Zonnepanelen. Adore Montage Zonnepanelen beschikt over een van de grootste gekwalificeerde zonnepanelen montage bedrijf van Nederland.

Samenwerking met New Motion

Schone Energie BV en New Motion charge smart gaan samenwerken op het gebied van laadpalen. New Motion is onlangs overgenomen door Shell. New Motion is gespecialiseerd in snelle laadsystemen voor elektrische auto’s. New Motion exploiteert meer dan 30 duizend oplaadpunten bij woningen en werkplekken in Nederland en heeft ruim 100 duizend kaarthouders. Schone Energie BV zal als reseller en installateur van de New Motion laadpalen hun assortiment aan duurzame producten verder uitbreiden.

PROJECTVERMELDINGEN

Zonnepanelen Nieuwbouw woningen in Oud Gastel

Schone Energie BV heeft de opdracht gekregen om de nieuwbouw woningen in Oud Gastel te voorzien van zonnepanelen. Dit zonnepanelen project is door onze moedermaatschappij Adore Montage Zonnepanelen uitgevoerd.

Zonnepanelen NEN in Delft

Schone Energie BV heeft op het hoofdkantoor van de NEN in Delft 226 panelen geplaatst en het systeem levert 70.060 Wp op.{{ reviewsOverall }} / 10 Users (0 votes)
Prijs0
Betrouwbaarheid0
Klantvriendelijkheid0
Kwaliteit0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Schone Energie B.V.
Henricuskade 97
2497 NB Den Haag
Nederland
Tel: 070 – 225 26 61
KVK: 6999215

http://www.schone-energiebv.nl/
Zonnepanelen@schone-energiebv.nl

Volg dit bedrijf op:
Dit bedrijf levert aan:

Bedrijven en particulieren

BEOORDELING

Dit bedrijf is beoordeeld door klanten

Score op:
Prijs 10
Kwaliteit 10
Betrouwbaarheid 10
Klantvriendelijkheid 10