Profloating

Zonnepanelen

Over Profloating

Onze Drijfveer - Inspired by nature and history

Onze inspiratie halen we uit de natuur en onze motivatie uit onze rijke Hollandse watergeschiedenis. FLOTAR® drijvende zonneparken zijn vier keer groen. We wekken groene zonne-energie op, zijn 100% recyclebaar, creëren drijvende groenzones en beschermen tegen verdamping en verbeteren de waterkwaliteit. Het is dé manier om draagvlak te realiseren voor zonne-energie en op een rendabele manier snel te verduurzamen. Drijvende zonnepanelen leveren bovendien een hoger rendement dan zonneparken op land door het koelende effect van het water.

Onze visie - De synergie tussen zon, water en plastic

De synergie tussen zon, water en plastic gebruiken wij als katalysator voor de energie transitie en reductie van de plastic soep. Om aan internationale klimaatdoelstellingen te voldoen zullen we snel moeten opschalen met het winnen van hernieuwbare energie. Zonne-energie is hot, maar niet altijd populair. Onze FLOTAR®-systemen bewijzen dat het anders kan. Wij slokken geen land op en verhogen het rendement van elk zonnepaneel. Samen met onze partners zetten wij dé stap naar een schonere, CO2 neutrale leefwereld.

Onze passie - The innovation lab

Wij zijn ervan overtuigd dat samen innoveren de enige oplossing is voor een CO2 neutrale toekomst. Dat stopt niet bij deze innovatie, de FLOTAR®-zonnepanelen. Daarom gaan wij verder in het Profloating Innovation Lab, op zoek naar partners die samen met ons het concept kunnen verbeteren. Samen staan we sterker!

Profloating staat open voor elke 'brain wave' bij overheden en bedrijven. Door onze jarenlange ervaring met zon op water beschikken we over de kwaliteiten om daar een duurzaam succes van te maken. Onze passie is samenwerken. We staan open voor uw ideeën.

{{ reviewsOverall }} / 10 Users (0 votes)
Prijs0
Betrouwbaarheid0
Klantvriendelijkheid0
Kwaliteit0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Profloating
Aartsdijkweg 1
2676 LE Maasdijk
Nederland
Tel: +31 (0) 17 42 00 005
KVK: 70887276

Info@profloating.eu

BEOORDELING

Dit bedrijf is beoordeeld door klanten

Score op:
Prijs 10
Kwaliteit 10
Betrouwbaarheid 10
Klantvriendelijkheid 10