Isolatiebedrijf Pluimers B.V.

Isolatiebedrijf

Over Pluimers

Pluimers Isolatie is sinds de acute vraag naar energiebesparende maatregelen vanwege de oliecrisis in 1973 een grote speler op de markt van isolatie en inmiddels Europees marktleider. Onder het motto “De heren die beter isoleren” isoleren we huizen, gebouwen, stadions, stallen, opslagtanks, schepen en tal van andere objecten. Dit doen wij met speciaal door ons geselecteerd isolatiematerialen die voldoen aan de juiste technische eisen. Zo kan Pluimers elke constructie (vloer, spouw, gevel, dak) isoleren en desgewenst afwerken met een coating.

 

Compacte en flexibele organisatie

Onze organisatie is compact en flexibel. Afspraken worden centraal ingepland en de kwaliteit volgen en bewaken we op afstand. Tevens mag ons offertesysteem gerust revolutionair worden genoemd. We garanderen snelle levertijden in heel Europa.

 

De mobiele eenheid van Pluimers Isolatie

Voor het werken op locatie maken we gebruik van een hypermodern wagenpark, waarbij elke truck beschikt over een eigen stroom- en luchtvoorziening en dus volledig self-supporting is. Met deze mobiele eenheid bent u optimaal bewapend tegen energieverlies en maximaal verzekerd van een economisch resultaat. Overal blijven wij onze sporen verdienen.

 

Constante ontwikkeling nieuwe technieken

Want de ontwikkelingen staan bij Pluimers Isolatie niet stil, integendeel. Bestaande isolatietechnieken worden steeds verder verfijnd en verbeterd, nieuwe technieken worden ontwikkeld. Dat gebeurt overigens in nauwe samenwerking met TNO, het Bouwcentrum en IKOB-BKB (Instituut voor Keuring en Onderzoek van Bouwmaterialen – BV Kwaliteitsverklaringen Bouw). Ook zijn wij deelnemer van de Stichting Isolatie Waarborg: www.isolatiewaarborg.nl en lid van het NVPU(Nederlandse Vereniging van Polyurethaan Hardschuim-fabrikanten): www.nvpu.nl. Daarnaast is Pluimers aangesloten bij MeerMetMinder, deze organisatie stimuleert het toepassen en laten uitvoeren van energiebesparende maatregelen.

 

Voorzien in iedere isolatiebehoefte

Dat alles om te kunnen blijven voorzien in, hoe specifiek ook, elke isolatiebehoefte. En u optimaal van dienst te kunnen zijn waar het gaat om het verlagen van uw energiekosten en het verhogen van uw woon- dan wel werkcomfort. Het mag duidelijk zijn: uit privé oogpunt, uit zakelijk oogpunt, als het aankomt op isolatie bent u bij Pluimers Isolatie uit Rijssen aan het juiste, door en door vertrouwde en toonaangevende adres.

{{ reviewsOverall }} / 10 Users (0 votes)
Prijs0
Betrouwbaarheid0
Klantvriendelijkheid0
Kwaliteit0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Isolatiebedrijf Pluimers B.V.
Wattstraat 11
7460 AB Rijssen
Nederland
Tel: +31 (0) 548 51 62 25
KVK: 06041757

Info@pluimers.eu

BEOORDELING

Dit bedrijf is beoordeeld door klanten

Score op:
Prijs 10
Kwaliteit 10
Betrouwbaarheid 10
Klantvriendelijkheid 10