Intralectric B.V.

Zonnepanelen

OVER Intralectric

Sinds de oprichting in 1982 hebben wij een behoorlijke groei van het bedrijf meegemaakt. Na de overnames van elektrotechnische bedrijven uit Voorburg, Leidschendam en Den Haag en toename van eigen personeel zijn wij in 2000 verhuisd naar het bedrijventerrein Wateringscheveld aan de Turfschipper 54. Daarnaast maken wij deel uit van de bedrijvenvereniging Wateringveldsche Polder (BWP).

Intralectric houdt zich al 30 jaar bezig met het realiseren van projecten in de meet- en regeltechniek, elektrotechniek en heat tracing. Al geruime tijd signaleren we product- en marktontwikkelingen op het gebied van veiligheid, milieuvriendelijke, duurzame en energiezuinige vraagstukken.  Er is door ons in gespeeld door deze ontwikkelingen te vertalen naar een uitbreiding van het standaard dienstenpakket met camerasystemen, led verlichting en zonnepanelen.

Door onze specialistische kennis, flexibiliteit en probleemoplossend vermogen werken wij regelmatig aan grotere projecten in onderaanneming samen met (regionale) partners als Verkade, Coneco, Van Alphen en Van Leeuwen Oplaad.

Intralectric is een familiebedrijf met hart voor het personeel. Als organisatie zijn we VCA gecertificeerd en zijn alle monteurs in het bezit van een VCA diploma. De projectleiders zijn mensen die zelf ruime ervaring in het werkveld hebben en zich met opleidingen hebben opgewerkt tot projectleider. Met kennis en kunde begeleiden ze de projecten en monteurs in het werkveld. Ook zijn wij geregistreerd als erkend leerbedrijf sinds 2000.

{{ reviewsOverall }} / 10 Users (0 votes)
Prijs0
Betrouwbaarheid0
Klantvriendelijkheid0
Kwaliteit0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Intralectric B.V.
Turfschipper 54
2292 JB Wateringen
Nederland
Tel: 0174 - 22 14 22
KVK: 27122054 0000

info@intralectric.nl

BEOORDELING

Dit bedrijf is beoordeeld door klanten

Score op:
Prijs 10
Kwaliteit 10
Betrouwbaarheid 10
Klantvriendelijkheid 10