Ecotap

E-Mobility

Over Ecotap

Ecotap is ontstaan in 2011 en kreeg concrete betekenis door de ontwikkeling van oplaadpunten voor elektrische auto’s, fietsen, scooters en scootmobielen. Oplaadpunten die in de kern een maximum aan gebruiksgemak en vandalismebestendigheid bieden (duurzaam, geïntegreerde onderdelen). Twee heldere vertrekpunten om zowel de gebruiker als de eigenaar van het oplaadpunt optimaal en langdurig te kunnen bedienen.

Ecotap en haar filosofie

De wereld om ons heen verandert in rap tempo. Weinigen zal het ontgaan zijn dat de CO2-uitstoot toeneemt, terwijl aan de andere kant sprake is van ontbossing en het opraken van de fossiele brandstoffen. Met elkaar belasten we het milieu onevenredig zwaar. Tijd voor oplossingen. En dat is precies wat de consument van nu verlangt van ondernemend Nederland. Van retailers, producenten en andere betrokkenen wordt verwacht dat zij echte betekenis geeft aan ‘groen ondernemerschap’. Het wordt een nieuwe basisvoorwaarde; wie niet aantoonbaar maatschappelijk verantwoord onderneemt, die valt uiteindelijk af binnen de keuzemogelijkheden van de consument.

Bij groen ondernemen wordt vaak gedacht aan complexe, kostbare oplossingen. Resultaat daarvan, zeker in een periode van laagconjunctuur, is dat men de oplossing naar achteren schuift. Niet verstandig, want de consument wil zien dat er werkelijk iets gebeurt. Ecotap heeft hiertoe de oplossing gecreëerd; een oplaadpunt voor het elektrisch opladen van fietsen, scooters en scootmobielen. Een herkenbare, zelfs opzichtige zuil die dankzij een zonnepaneel zelfvoorzienend is. Na aanschaf heeft de eigenaar er dan ook totaal geen omkijken meer naar!

{{ reviewsOverall }} / 10 Users (0 votes)
Prijs0
Betrouwbaarheid0
Klantvriendelijkheid0
Kwaliteit0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Ecotap
Industrieweg 4
5281 RW Boxtel
Nederland
Tel: +31 (0) 411 210 210
KVK: 54694949 0000

Info@ecotap.nl

BEOORDELING

Dit bedrijf is beoordeeld door klanten

Score op:
Prijs 10
Kwaliteit 10
Betrouwbaarheid 10
Klantvriendelijkheid 10