Econtras

Isolatiebedrijf

OVER ECONTRAS

Isolatiebedrijf C.J. van Waas is een absolute specialist op het gebied van thermische isolatie, akoestische isolatie en passieve brandbescherming. Onder de merknaam econtras® is het bedrijf al ruim zestig jaar actief in een brede waaier van industrieën en tal van andere sectoren in binnen- en buitenland.

De expertise en vaardigheid van C.J. van Waas vindt z’n oorsprong in jaren vijftig van de vorige eeuw. Destijds beantwoordde het bedrijf met name aan de vraag naar isolatie-toepassingen vanuit de scheepvaart. In de loop der tijd is het werkveld van de familieonderneming steeds verder uitgebreid. Vanuit Barendrecht bedient C.J. van Waas onder meer ook utiliteit, industrie, petrochemie, energie en offshore.

Design en engineering

Van Waas onderscheidt zich van meet af aan door flexibiliteit en vakmanschap. Het bedrijf heeft de expertise in huis om het volledige isolatieproces, van inmeten, fabricage tot montage, te verzorgen. Vaak worden wij al in de engineering fase betrokken. Maatwerkproducten zijn eerder regel dan uitzondering. Door een voortdurend proces van innovaties en het toepassen van technisch doorontwikkelde weefsels en isolatiematerialen, is het bedrijf tevens zoekend naar de beste oplossing voor de eindgebruiker. Door met de eindgebruikers mee te denken in flexibele oplossingen kunnen we zorgen dat de onderhoudskosten worden gereduceerd en het productieproces wordt geoptimaliseerd.

Warmte en energiebesparende berekeningen

Het vooraf berekenen van bijvoorbeeld warmteverlies, energiebesparing en akoestische druk metingen kunnen door ons worden uitgevoerd. Op deze wijze kunnen wij u dan ook de beste en prijsgunstigste oplossing adviseren. Energiebesparende maatregelen kunnen vaak resulteren in een investeringsaftrek. Graag willen wij u hierbij begeleiden
{{ reviewsOverall }} / 10 Users (0 votes)
Prijs0
Betrouwbaarheid0
Klantvriendelijkheid0
Kwaliteit0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Econtras
Zwaalweg 9
2991 ZC Barendrecht
Rotterdam
Tel: +31 (0) 180 55 78 44
KVK: 24175856 0000

Info@econtras.nl

BEOORDELING

Dit bedrijf is beoordeeld door klanten

Score op:
Prijs 10
Kwaliteit 10
Betrouwbaarheid 10
Klantvriendelijkheid 10