Gendt, Nederland

Functieprofiel: Country Manager
Bedrijf: Mijn Onderneming Duurzaam
Locatie: Gendt, Nederland
Functie: Country Manager
Rapporteert aan: CEO

Over ons: Mijn Onderneming Duurzaam is een vooruitstrevend bedrijf dat zich inzet voor het bevorderen van duurzame bedrijfspraktijken en milieubewustzijn. Onze missie is om bedrijven te helpen bij de overgang naar duurzamere operaties, waarbij ze hun ecologische voetafdruk verkleinen en tegelijkertijd hun winstgevendheid en efficiëntie verhogen.

Functieoverzicht: We zijn op zoek naar een toegewijde en ondernemende Partner om te opereren als Country Manager voor Nederland. Deze persoon zal verantwoordelijk zijn voor het toezicht op de dagelijkse operaties van het bedrijf en het stimuleren van groei volgens ons strategisch plan. Deze rol biedt een unieke kans om te verdienen via winstdeling, waarbij uw succes wordt afgestemd op het succes van Mijn Onderneming Duurzaam.

Taken

Belangrijkste Verantwoordelijkheden:

Operationeel Beheer:

 • Toezicht houden op dagelijkse bedrijfsoperaties om efficiëntie en effectiviteit binnen uw land te waarborgen.

Strategische Groei:

 • Groeistrategieën implementeren en beheren om onze marktpositie uit te breiden en de omzet in uw land te verhogen.

Financieel Toezicht:

 • Financiële prestaties monitoren, budgetten beheren en middelen optimaliseren.

Teamleiderschap:

 • Een team van professionals leiden en inspireren, en een samenwerkende en innovatieve werkomgeving bevorderen.

Klantrelaties:

 • Sterke relaties opbouwen en onderhouden met klanten, ervoor zorgend dat aan hun behoeften wordt voldaan en deze worden overtroffen.

Duurzaamheidsinitiatieven:

 • Duurzame praktijken bevorderen en integreren in alle aspecten van het bedrijf.

Oplossingen voor Hernieuwbare Energie:

 • Ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor hernieuwbare energie, waarbij u uw expertise gebruikt om innovatie en duurzaamheid binnen uw land te stimuleren.

Verkoopleiderschap:

 • Verkoopinitiatieven stimuleren, verkoopstrategieën ontwikkelen en verkoopdoelen bereiken om de groei en winstgevendheid van het bedrijf te waarborgen.

Vereisten

Kwalificaties:

 • Aantoonbare ervaring in een leiderschapsrol, bij voorkeur binnen de duurzaamheid- of milieusector.
 • Significante ervaring in de hernieuwbare energiebusiness, inclusief een diep begrip van de hernieuwbare energie-industrie in Nederland met een robuust netwerk van contacten.
 • Aantoonbaar vermogen om verkoop te stimuleren en het bedrijf te laten groeien met een sterke focus op het bereiken van verkoopdoelen en het uitbreiden van de marktpositie.
 • Het vermogen om strategisch te denken en besluitvaardig te handelen in een dynamische omgeving.
 • Sterk begrip van financieel beheer, inclusief budgettering, forecasting en financiële analyse.
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden met het vermogen om belanghebbenden op alle niveaus te betrekken en te beïnvloeden.
 • Een oprechte passie voor duurzaamheid en een inzet voor het bevorderen van milieuvriendelijke bedrijfspraktijken.

Benefits

Wat We Bieden: MOD biedt een Partnerschap met een aantrekkelijk aandelenaanbod om u aan te moedigen een significante impact te maken op de uitbreiding en groei van het bedrijf en de toekomst van hernieuwbare energie in Nederland. Dit is uw kans om een dynamisch team te leiden en het succes van MOD Nederland te stimuleren terwijl u profiteert van de financiële beloningen van winstdeling.

Als u klaar bent om een uitdagende en lonende rol met aanzienlijk groeipotentieel op te pakken, willen we graag van u horen.

Interesse?
Heb je interesse in een van onze vacatures? stuur dan nu een mail naar advies@mijnondernemingduurzaam.nl en benoem in het onderwerp de vacature waarnaar u solliciteert. Voeg daarnaast in de bijlagen een recente foto en CV toe.