PLT Lichttechniek

LED verlichting

Over PLT Lichttechniek

PLT Lichtdesign levert verlichting voor retailer, kantoren, fabrieken, magazijnen, hotels, galerieën, verzorgingshuizen, pleinen, tuinen, woningen, showrooms.

Wij kunnen voor ieder verlichtingsvraagstuk u voorzien van de meest economische en energiezuinige oplossing en deze voor u uitwerken in een gedegen verlichtingsplan.

PLT Lichtdesign brengt in uw restaurant warm sfeer verhogend licht, laat in uw winkel de maatpakken extra mooi uit komen, een goed overzicht in uw winkel waardoor de klanten als vanzelf de weg naar de producten vinden en het belang van de sfeer hierbij niet verliezen, de wijze van verlichting in magazijn en fabriek om veilig en efficiënt te kunnen werken, een sfeer-verhogende en gebruiksvriendelijke lichtoplossing voor kantoor – zorgcentra en thuis.

Van uw lichtvraagstuk en de doelen die u hiermee wilt bereiken maken wij samen met uw wensen een inventarisatie. Bij de analyse van de mogelijke oplossingen houden wij rekening met factoren als lichtopbrengst, kleur beoordeling, beoogde lichteffect, esthetiek, vormgeving, investeringskosten, en terugverdientijd. Indien er voor Led armaturen wordt gekozen. Na de analyse en de gekozen oplossing met u te hebben besproken gaan we samen over tot een vervolg traject.{{ reviewsOverall }} / 10 Users (0 votes)
Prijs0
Betrouwbaarheid0
Klantvriendelijkheid0
Kwaliteit0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

PLT Lichttechniek
Bedrijvenpark Twente 183
7602 KG Almelo
Nederland
Tel: +31 (0) 74 25 05 520
KVK: 08125460

https://www.pltlicht.nl/
Info@pltlicht.nl

Dit bedrijf levert aan:

Bedrijven en particulieren

BEOORDELING

Dit bedrijf is beoordeeld door klanten

Score op:
Prijs 10
Kwaliteit 10
Betrouwbaarheid 10
Klantvriendelijkheid 10